HALAK-ascendens

Sem nem nyitott, sem nem zárkózott, a közegtől függ a viselkedésed. Külső ingerekre lassan és igen mély érzelmekkel reagálsz. Intuitív készséged, empátiád kimagaslóan jó. Tele vag idealizmussal, megértéssel. Óriási érzelmi életed van, könnyen befolyásolhatnak, mindig a szívedre hallgatsz. Instabil vagy és hajlamos a szétfolyásra. Az élet apró-cseprő dolgain hosszan fennakadsz, az igazán nagy dolgokat lazán keresztülléped. Társaságkedvelő vagy, jól mesélsz, gyakran ugyanazt százszor is, és mindannyiszor átéled. Van benned egy adag `pató-pálos` vonás: majd csak lesz valahogy. Bölcs belenyugvással viseled sorsod. Szenvedélyek rabja lehetsz, megbízhatatlan vagy, nagy szöveged van.

Halak ascendens megjelenés

Ábrándos tekintet, kék, kissé dülledt szem, kicsi, ovális fej, keskeny hosszú lábfej, hízásra hajlamos.

Az érzelmek világában érzi igazán jól magát, a realitás talaján kissé bizonytalanul, tétován áll. Önfeláldozó, segítőkész. Nehéz szembesíteni a valósággal, menekül a tisztázó beszélgetések elől, inkább "homokba dugja a fejét"'. Született tehetsége van a halak foglalkozásokhoz, úgy, mint festő, zenész, költő, író, filmes, fotós, ápoló, orvos, tengerész, halász.


Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, úgy akaratgyenge, alacsony erkölcsi szinten álló, szenvedélybeteg lehet.
Tekintete jóságos, álmodozó, olyan mintha valami mást is látna, mint a többi embert - lehet látnok, médium, érzékfeletti jelenségeket érzékelő, vagy egyszerűen csak képzelgő. Szeme vizenyős, tengerkék, vagy halványzöld. Szeme nagyon ívelt, mintha mindig csodálkozna. Álla gömbölyded, felső ajka előrébb áll, mint az alsó. Arcvonásai lágyak, szelídek. Orra puha, húsos. Jellegzetes túlvilági mosolya van. Kézfogása erőtlen. Lábfeje viszonylag nagy, érzékeny, járása hanyag. Anyagcsere-zavarokra hajlamos. Testalkata kétféle lehet: szétfolyó, hízásra hajlamos vagy egészen éteri, szinte testetlen, sovány, misztikus alkat, átszellemült, szellemi, önmegtagadó.
Halak aszcendens érzékeny testrésze: lábfej, nyirokrendszer
Halak aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a gyenge szenvedélybeteg csalótól az önzetlen szeretetre képes Emberig.